Verrassende foto- en videoproducties

Unieke foto’s net op het juiste moment vastgelegd. BdJ Foto- en videoproducties onderscheidt zich door de verrassend mooie foto- en videoproducties tegen een betaalbare prijs. Zo heeft u een foto-huwelijksreportage al vanaf €445 en een perfect gefilmde en gemonteerde video-huwelijksreportage vanaf €595.


Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Fotoproducties

Bedrijfsfotografie? BdJ Foto- en Videoproducties - Capelle aan den IJssel verzorgt graag uw bedrijfsreportages

Bedrijfsreportages

Heeft u foto's nodig voor een jubileum, jaarverslag, website, PowerPoint presentatie of folder?

BdJ Foto- en videoproducties maakt al sinds 1992 bedrijfsreportages. Tevens verzorgen wij ook graag voor u een fotoreportage van uw bedrijf, bedrijfsfeest of de opening van een nieuwe vestiging. Onze fotografen zijn professioneel en maken de mooiste foto's van uw bedrijf.

Trouwfotograaf nodig? BdJ Foto- en Videoproducties - Capelle aan den IJssel verzorgt graag uw Trouwreportages

Huwelijksreportages

De mooiste dag in uw leven verdient een vakfotograaf. Een huwelijksreportage is veel meer dan alleen plaatjes schieten. Een huwelijk moet namelijk een herinnering zijn, waardoor u bij het bekijken van het beeldmateriaal weer even kunt wegdromen. BdJ Foto- en videoproducties legt alle emoties vast. Dit zorgt voor bijzondere foto's. Het aantal foto's is ongelimiteerd en u krijgt ze allemaal in hoge resolutie op DVD. Ook kunnen wij uw trouwalbum verzorgen.

Uitvaartfotografie verzorgt door BdJ Foto- en Videoproducties - Capelle aan den IJssel

Rouwreportages

Ook een begrafenis of crematie hoort bij het leven. Hierbij kan een fotoreportage een positieve bijdrage aan het verwerkingsproces leveren.

In nauw overleg tussen de fotograaf en nabestaanden wordt een reportage gemaakt. De fotograaf is zo onopvallend mogelijk aanwezig en werkt geheel volgens uw wensen. Zo wordt er met de nabestaanden afgesproken op welke momenten van de dag gefotografeerd wordt.

Portretfotografie - De portretfotograaf van BdJ Foto- en Videofotografie Capelle aan den IJssel verzorgt graag uw portretfoto's

Portretfotografie

Het is iedere keer een uitdaging om het mooiste in mensen naar voren te halen en te vertalen in de perfecte foto. Bdj Foto- en videoproducties heeft al veel ervaring met het maken van die ene perfecte portretfoto.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u verrassen en bel 010 - 442 2621 voor het maken van een afspraak. Wij komen dan graag bij u langs met onze mobiele studio voor het mooiste fotowerk.

Schoolfotograaf nodig? BdJ Foto- en Videofotografie Capelle aan den IJssel verzorgt graag uw schoolfoto

Schoolfotografie

Ook voor de fotografie van uw kinderen op scholen, kinderdagverblijven of peuterspeelzalen kunt u bij BdJ Foto- en videoproducties terecht. Onze fotografen zijn kindvriendelijk, geduldig en hebben humor. Dit zorgt voor mooie spontane foto's van uw zoon of dochter.

Kinderfotografie
De mooiste foto's ontstaan daar waar uw kind zich het meeste thuis voelt. Voor ontspannen spontane foto's kunnen we daarom bespreken om de foto's thuis of zelfs in de speeltuin te maken. Met onze mobiele studio zijn er veel mogelijkheden.

Zwangerschapsfotografie - BdJ Foto- en Videofotografie Capelle aan den IJssel verzorgt de fotoshoot zwangerschap

Zwangerschapsfoto's

Zwangerschapsfotografie is een vak apart met een heel mooi resultaat. We komen graag met onze mobiele studio bij u thuis. Samen met uw partner en/of wellicht uw andere kinderen op de foto? Of alleen met uw buik op de foto? Er is van alles mogelijk.

Newborn fotoshoot
Met zijn drietjes op de foto. En natuurlijk de kleine alleen. Misschien een foto voor het geboortekaartje? Er zijn zoveel goede redenen om foto's te maken van en met uw pasgeboren kind. Leg dit mooie moment vast voor altijd.

Videoproducties

BdJ Foto- en Videoproducties - Capelle aan den IJssel verzorgt graag de videoreportages van uw bedrijf

Bedrijfsreportages

Uw bedrijfsfilm op uw eigen website? Bewegende beelden zeggen meer dan foto's en de mogelijkheden zijn uitgebreider. Uw bedrijf  wordt met grote aandacht voor vormgeving, de mens en het materiaal door ons in beeld gebracht. Bij ons ontvangt u een professionele uitwerking en montage van uw video.

Alles uiteraard in overleg met u als opdrachtgever. BdJ Foto- en videoproducties levert tegen scherpe prijzen.

Wilt u uw bruiloft filmen? BdJ Foto- en Videoproducties - Capelle aan den IJssel maakt graag naast uw trouwfoto's ook uw trouwvideo's

Huwelijksreportages

Zien en filmen zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Dat is de opdracht die onze videografen krijgen bij uw huwelijksreportages. Uw trouwdag wordt opgenomen, precies zoals die er op die dag uitziet. Niets wordt in scene gezet, de opname van uw trouwdag wordt daarna gemonteerd en het resultaat is verbluffend. U zult nog lang nagenieten van de bijzondere opnamen.

Heeft u speciale wensen? Wij zijn het luisterend oor om uw wensen te vertalen in een prachtige huwelijksreportage.

Begrafenis filmen? BdJ Foto- en Videoproducties - Capelle aan den IJssel verzorgt rouwreportages

Rouwreportages

Uitvaart in beeld brengen? Bij het overlijden van een dierbare is een rouwreportage waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt, maar soms had men een uitvaart graag terug willen zien. Tevens kan een videoreportage een positieve bijdrage leveren aan het verwerkingsproces.

Met een videoreportage is er de mogelijkheid dat nabestaanden die op de één of andere manier niet bij de uitvaart aanwezig konden zijn, achteraf door de videoreportage een beeld krijgen hoe het was.

Interesse in een foto- of videoreportage? Bel 010 - 442 26 21 of 06 - 15 30 62 82

28 reactie(s)

Plaats uw reactie

2018.08.26 Auteur Mike en Karishma
We zijn ontzettend blij met de foto's van Bert, erg onder de indruk! BdJ heeft onze verwachting overtroffen! Bert, je was niet alleen de fotograaf, maar ook een gezellige, enthousiaste en zeer behulpzame gast! Bedankt! Mike, Karishma en de kanjers 😃
2018.06.04 Auteur Stefan Postma en Eveline Bos-Postma
Beste Bert,
Wat ontzettend veel prachtige foto's!
We zijn heel erg blij met het eindresultaat! We zijn erg blij verrast, dit was precies wat we wilden.
Je hebt echt mooi vakwerk geleverd. We zijn blij dat we zo'n professionele en toegewijde fotograaf hebben gevonden om onze perfecte dag vast te leggen op beeld. Ook de special effects bevielen ons erg goed (bijvoorbeeld de gouden ringen in een zwart-wit foto, de foto van ons door het trouwboekje heen als watermerk enzovoorts). We willen jou via deze weg heel erg bedanken voor de fotoreportage en als we de kans krijgen zullen we je zeker aanbevelen!
Groetjes Stefan en Eveline
2017.10.31 Auteur Robin Pauptit en Bodil Hoorn
Beste Bert,

Wij hebben een waanzinnig mooie dag beleefd welke wij nu continu, wanneer wij maar willen, opnieuw kunnen beleven door de prachtig mooie foto's die je hebt gemaakt.
Niet alleen zijn wij meer dan tevreden over het eindresultaat, maar ook de omgang hebben wij als zeer prettig ervaren.
Je toont niet alleen op de dag zelf, maar ook in de afgeleverde foto's jouw professionaliteit. Ook wissel je deze af met de juiste hoeveelheid humor.

Bert, wij zijn je onwijs dankbaar voor het vastleggen van onze mooie dag.
Wij hopen in de toekomst aanspraak op je te mogen maken voor een 'Dikke-buiken-shoot' en 'New-born-shoot'.
Hopelijk tot dan!

Robin en Bodil
2017.08.20 Auteur Dave Robbemond & Marloes van Hattem
Bert is een topper en op en top professional. Hij is goed voorbereid, brengt rust en goede ideeën mee. Van de gasten ook veel positieve reacties gehoord over de manier van werken van Bert!
2017.06.17 Auteur Freek en Elaine Westerduin
Beste Bert,
Ongelooflijk trots zijn wij dat wij jou als fotograaf hadden vandaag voor onze trouwreportage..
Dankbaar zijn wij ook dat jij deze bijzondere dag op zo'n leuke en gezellige manier hebt opgeluisterd.
Elaine en Hill West
16 juni 2017
2017.01.29 Auteur Perry en Bianca van der Meijden
Al eerder een reactie geplaatst dat wij zeer tevreden waren over onze fotoshoot; zeer mooie foto's en omdat we alle foto's kregen een blijvende herinnering aan onze gehele huwelijksdag.
De weken erna stonden in het teken van het fotoboek: ga niet zelf knutselen want Bert zorgt ook hier voor een mooi en professioneel product. Eea helemaal naar onze wensen opgezet; zelfs fotocorrecties professioneel gedaan. Wij hebben een top-product waar wij nog dagelijks van genieten. Top!
2016.10.17 Auteur Stephanie en Henri
Wat een topfotograaf! Bert zorgt dat iedereen zich op z'n gemak voelt. Hij heeft hele gevarieerde foto's gemaakt, echt superleuk! Hij weet precies wat belangrijk is om allemaal vast te leggen. Bij de reportage was er ook ruimte voor een geintje, zodat er een ontspannen sfeer was. Dat zie je terug op de stralende foto's. De foto's werden heel snel geleverd, sommigen bewerkt, alles op cd's zodat we zelf alles met de foto's kunnen (laten) doen wat we willen. Deze fotograaf is een echte aanrader!
2016.10.15 Auteur Kirsten Hofman
Wat een super fotograaf! Met zijn hulp kunnen we terug kijken naar een geweldige dag. Heel knap en fijn dat Bert ons op ons gemak kon stellen voor de camera. Er zijn echt hele spontane foto's gemaakt omdat Bert ons aan het lachen maakte. Ook het contact wat hij maakte met ons zoontje van 2jaar was goed. Bert weet wat hij doet met een geweldig resultaat. Daarbij zijn de kosten die hij rekent ook echt netjes! Dus kortom, zoek je een goede fotograaf dan ben je bij Bert aan het juiste adres! Dank je wel.
2016.10.01 Auteur Perry en Bianca van der Meijden
Echt top! Anders kunnen wij het niet zeggen. Gefotografeerd worden is niet echt ons ding, maar hoe Bert je op je gemak laat voelen en de tijd neemt is fantastisch. Vooraf een pre-weddingshoot gehad; dit alleen al is een leuke ervaring met mooie foto's als resultaat. Op onze trouwdag zelf verliep alles vlekkeloos; perfect op tijd en creatief voor de leukste foto's. En 's - avonds op de feestavond konden wij onze gasten al de eerste foto's tonen via een beamer. Zo'n 2 weken na onze dag zitten we al te genieten van ruim 1500 foto's in maximale kwaliteit. Wij raden Bert iedereen aan.
Bert nogmaals dank!
2016.07.15 Auteur Martijn en Yuri
Bert bedankt voor onze mooie pre-wedding foto's! We hebben alle vertrouwen dat onze huwelijksrapportage een succes gaat worden. Het is fijn om met iemand samen te werken die toegewijd is en professioneel te werk gaat. De sfeer was ongedwongen en zeer prettig. Nogmaals bedankt! :)
2016.07.09 Auteur Michael & Chris Regensburg - Bakker
Bert is een Topfotograaf. Ondanks dat hij niet lekker was heeft hij toch een schitterende fotoreportage gemaakt.
Hij heeft leuke ideeën voor leuke foto's en staat ook open voor ideeën van anderen.
Hij stelt je op je gemak en neemt de tijd voor het maken van de foto's.
Het resultaat mag er zijn want we hebben harstikke mooie foto's.
Bedankt voor het vastleggen van onze onvergetelijke dag.
2015.11.12 Auteur Rick & Patty Alleman
Ondanks dat Rick en ik niet graag in de belangstelling staan en een fotoshoot niet echt iets voor ons is, voelden we ons bij Bert erg op ons gemak en hebben we genoten van het maken van de foto's. We zijn erg tevreden met de foto's en zullen ze voor altijd koesteren. Het was erg gaaf dat de foto's zo snel op Facebook stonden en we ze nog even met alle gasten hebben kunnen bekijken. Iedereen vond ze erg gaaf. Bedankt voor deze mooie herinneringen !
2015.09.18 Auteur Olga&Peter
Het was een hele leuke fotoshoot tijdens onze bruiloft, ik raad het zeker iedereen aan! Ik ben erg tevreden over Bert, hij is technisch goed, zeer creatief en relaxt, heeft oog voor detail, staat open voor ideeën, en heeft zelf ook erg goede en leuke ideeën. Top fotograaf!
2015.07.30 Auteur Willem en Kimberley van Bommel
We waren zeer tevreden over de fotograaf. Een vrolijke en vriendelijke man. Ondanks de gezonde spanningen wist hij ons goed op ons gemak te stellen. De foto's vonden wij ook erg mooi geworden. Scherpe duidelijke foto's met een hoge kwaliteit.
2014.08.23 Auteur Melvin & Sylvia
We hebben de foto's net gezien. Ze zijn echt geweldig. Hartstikke bedankt voor de mooie foto's. Groetjes Melvin & Sylvia
2014.08.20 Auteur Mario & Carienne Blagdan
Bert wat een mooie foto's !! We zijn ook echt blij dat u bij ons op trouwdag aanwezig was om deze mooie reportage te maken SUPER BEDANKT
2014.07.24 Auteur Mohamed Hattit & Corina Nederlof
Wij zijn zeer tevreden over hoe de dag is verlopen en natuurlijk ook over de foto's. Bedankt !
2014.07.16 Auteur Suzanne & Bart Kooloos
Bert is een spontane, professionele fotograaf. Veel humor en creativiteit maken hem tot zeer aangenaam gezelschap gedurende de hele dag. Leuk dat een deel van de foto's al op het feest getoond kon worden. Bedankt Bert !
Auteur Fam. Snijders, Rotterdam
Bert was gezellig en professioneel. Wij zijn meer dan tevreden en zullen Bert zeker anderen aanbevelen. Het was een topdag! met een topresultaat !
Auteur Kees en Silvana de Hoop, Maassluis
Wat heb jij ons blij gemaakt zeg met de DVD. Hartelijk dank ! We zullen je zeker bij een ieder aanraden, want wij hebben echt een top dag gehad met jou en de foto's zijn mooi !!
Auteur Maurice en Andrea Nabben
Bedankt voor de geweldige foto's. U weet precies wanneer er een "Kodak-moment" is!! Geweldig !!
Auteur Andrea en Maurice Nabben
Bedankt voor de geweldige foto's , ze zijn helemaal te gek! We hebben gekozen voor het 3 de bedankje prachtig vinden we ze.
Auteur Jorian Danielle
We wilden je enorm bedanken voor de superdag. De foto's waren heel mooi. Zoals je weet, zijn we niet echt heel fotogeniek, maar we zien er stralend uit! We vonden je ideeen heel leuk. Je hebt ons neergezet zoals we zijn. Heel knap.
Auteur Jorian, Danielle Noud Eichholtz
Bert is een leuke kerel. Hij gaat lekker mee in wat wij wilden. Hij had leuke ideeën. Aangezien wij niet veel kijk hebben op foto's, was dat wel heel fijn. Bert had tijdens het diner een samenvatting van de foto's op de laptop gemaakt. Tijdens het feest konden we al veel foto's zien. Dat was echt heel leuk. Bedankt. Bert, je was super.
Auteur Rob & Symone Jansen
Hoi Bert, we willen je heel erg bedanken voor de wijze waarop je de foto's hebt gemaakt. We hadden het erg naar ons zin met de reportage ! Ondanks de kou ... :) 21-03-2013
Auteur Onno en Chantal van Genderen
Beste Bert. Om te beginnen willen Onno en ik nog even aangeven dat we veel plezier hebben van onze trouwfoto's en de reacties van iedereen hierop heel leuk geweest. We hebben de prieel foto's samen met de bedankkaart naar iedereen toegestuurd en dit is heel leuk ontvangen!
Auteur Christa en Michiel de Groot
Bert maakt echt te gekke foto's. Het is een hele mooie reportage geworden.
Je krijgt alle negatieven en de prijs is laag. Perfecte kwaliteit.
Auteur Joyce en Jannet de Vries
We hebben de fotograaf de hele dag bijna “niet gezien” en toch hebben we alle foto’s. Perfect!